Dzbanek do oddzielania tłuszczu (1 l) Oxo
Obecna cena jest najniższą (od 30 dni).
• Separator tłuszczu o pojemności 1 l.
• Oddziela tłuszcz od esencjonalnego sosu.
• Z sitkiem zatrzymującym niechciane elementy.
• Ma schowek na korek.
• Jest wykonany z tworzywa sztucznego i silikonu, bez BPA.
• Pochodzi z kolekcji Good Grips.
• Po rozłożeniu możesz go myć w zmywarce.
• Jego wymiary wynoszą 20,3 × 13,3 cm.
• Separator tłuszczu OXO oddziela tłuszcz od sosu z gotowania, dzięki czemu możesz gotować mniej kalorycznie.
• Jest wyposażony w korek zapobiegający rozpryskiwaniu i sitko zatrzymujące niewielkie fragmenty.
• Ma precyzyjną miarkę wskazującą wartości w kubkach, dla dokładnego trzymania się przepisów.
• Wykonano go z tworzywa sztucznego i silikonu, nadaje się do mycia w zmywarce.
Twoja rodzina uwielbia polskie obiady?
Jednym z ich sekretów jest gęsty, aromatyczny sos pieczeniowy, idealny do polania mięsa i tłuczonych ziemniaków.
Po smażeniu i pieczeniu, poza pełnym smaku sosem pozostaje też tłuszcz, którego zapewne nie chcesz podawać bliskim. Jak się go pozbyć?
Pomoże Ci separator tłuszczu OXO, który oddziela oba składniki, a dzięki sitku zatrzymuje nawet niewielkie fragmenty np. mięsa.
Za pomocą długiego lejka zakończonego dzióbkiem możesz teraz polać potrawę zdrową wersją sosu.
Produkt jest wyposażony w korek, więc smak i aromat pozostanie w naczyniu.
Po użyciu rozłóż całość i włóż do zmywarki, by nie tracić czasu na ręczne czyszczenie.
Propozycja z kolekcji Good Grips ma wygodny uchwyt i dokładną skalę, dobrze widoczną na powierzchni naczynia.
Separator tłuszczu OXO jest łatwy w użyciu, a wysoka, ukośna osłona zapobiega rozlewaniu się płynu na blat i stół.
Kod produktu | O-11273200 |
---|---|
Kod kreskowy | 0719812688909 |
Marka | OXO |
Importer | B3 Sp. z o. o., ul. Ks. Józefa Tischnera 8, 30-418 Kraków, [email protected] +48 735 997 937 |
Kolor | przezroczysty |
Materiał | tworzywo sztuczne |
Wymiary | 20,3 × 13,3 cm |
Pojemność | 1 l |
Przeznaczenie | do kontaktu z żywnością |
Gwarancja | 2 lata |
outlet | Nie |