Miska emaliowana (zielona) Doris Sagaform
Obecna cena jest najniższą (od 30 dni).
• Zielona miska Doris w stylistyce retro.
• Udekorowana białym, nakrapianym wzorem.
• Wnosi do wnętrz ponadczasowy klimat vintage.
• Cechuje się wyjątkową wytrzymałością.
• Jest wykonana z emaliowanego żeliwa.
• Miska jest neutralna smakowo i zapachowo.
• Jej wymiary to 16 × 5 cm.
• Nadaje się do podgrzania na kuchence.
Dlaczego warto wybrać zieloną miskę Sagaform?
• Doskonale oddaje klimat retro dzięki ciemnozielonej kolorystyce i przyjemnemu, nakrapianemu wzorowi.
• Możesz w niej podgrzać zupę lub gulasz na każdej kuchence oraz bezpośrednio nad ogniem.
• Miska Sagaform jest wykonana z niezwykle wytrzymałego żeliwa emaliowanego.
• Świetnie sprawdzi się we wnętrzach utrzymanych w wyjątkowym stylu vintage.
Impreza przy ognisku to świetny pomysł na spędzenie czasu z przyjaciółmi. Wspólny biwak skłania do szczerych rozmów, śpiewania polskich hitów przy akompaniamencie gitary i beztroskiego śmiechu. Na taki wypad warto zabrać ze sobą przydatne naczynia.
Takie jak miska Sagaform w ciemnozielonym kolorze. Odcień doskonale współgra z białym, nakrapianym wzorem. Całość jest inspirowana stylistyką retro, aktualnie bardzo modną wśród osób urządzających wnętrza.
Produkt jest wykonany z solidnego, emaliowanego żeliwa. Nadaje się więc do użycia nad ogniem, zarówno tym z ogniska, jak i kuchenki. Użyjesz jej również na nowoczesnych, indukcyjnych urządzeniach.
Miska Sagaform jest odporna na uszkodzenia i ma niewielkie gabaryty. Zmieścisz ją w torbie lub plecaku razem z innymi elementami wyposażenia. Po pysznym posiłku umyj ją pod bieżącą wodą, by jak najdłużej zachwycała Cię soczystym kolorem.
Kod produktu | SF-5018213 |
---|---|
Kod kreskowy | 7394150182130 |
Marka | Sagaform |
Kolor | zielony |
Producent | Sagaform AB, Segloravägen 19, 504 64 Borås, Sweden, [email protected] |
Materiał | żeliwo |
Wymiary | 16 x 5 cm |
Przeznaczenie | kuchenka ceramiczna, kuchenka elektryczna, kuchenka gazowa, kuchenka indukcyjna |
Gwarancja | 2 lata |
outlet | Nie |