Grillowanie

Produkty 1-36 z 56

Strona
na stronę
  1. Mini szczypce kuchenne Oxo
  2. Prasa do hamburgerów Küchenprofi -12%

    Prasa do hamburgerów Küchenprofi

    Cena promocyjna 94,95  zł Regular Price 107,90  zł
  3. Szczypce do grillowania z otwieraczem do butelek Oxo -15%

    Szczypce do grillowania z otwieraczem do butelek Oxo

    Cena promocyjna 70,00  zł Regular Price 82,00  zł
  4. Prasa do steków Küchenprofi -12%

    Prasa do steków Küchenprofi

    Cena promocyjna 105,51  zł Regular Price 119,90  zł
  5. Stojak do pieczenia kurczaka na grillu Küchenprofi -12%

    Stojak do pieczenia kurczaka na grillu Küchenprofi

    Cena promocyjna 191,75  zł Regular Price 217,90  zł
  6. Szpatułka Non Stick Profile Brabantia
  7. Szczypce do serwowania Nuova WMF -10%

    Szczypce do serwowania Nuova WMF

    Cena promocyjna 98,99  zł Regular Price 109,99  zł
  8. Skrobak 2w1 do rusztów (stalowy) Good Grips Oxo -10%Bestseller

    Skrobak 2w1 do rusztów (stalowy) Good Grips Oxo

    Cena promocyjna 188,00  zł Regular Price 209,00  zł
  9. Raclette  grill stołowy dla 8 osób Grande8 Küchenprofi -12%

    Raclette / grill stołowy dla 8 osób Grande8 Küchenprofi

    Cena promocyjna 730,31  zł Regular Price 829,90  zł
  10. Zestaw do BBQ Brick Philippi

Produkty 1-36 z 56

Strona
na stronę

Jak zostać mistrzem grillowania? 5 rzeczy, o których powinieneś wiedzieć

Niezależnie od tego, z kim rywalizujesz o ten tytuł, przed tą drugą osobą zawsze powinieneś być parę kroków do przodu. Właśnie dlatego warto dokształcić się w dziedzinie grillowania, jeszcze zanim staniesz w szranki z kolegą lub szwagrem. Co powinieneś wiedzieć o grillowaniu, aby nie mieć sobie równych? Przeczytaj i sprawdź.

#1 Do grillowania na tradycyjnym grillu używaj tylko węgla drzewnego z bambusa lub łupin kokosa. Przede wszystkim dlatego, że dłużej trzyma ciepło, a więc jest efektywniejszy. Poza tym, spala się praktycznie cały, dzięki czemu nie musisz wyrzucać popiołu.

#2 Jak najlepiej rozpalić grilla? Przy użyciu podpałki, która została specjalnie do tego stworzona. Pamiętaj, aby zapoznać się z etykietą, w której producent sugeruje jej prawidłowe użycie. Nie warto zachowywać się tak, jakbyś pozjadał wszystkie rozumy. Zgodne z instrukcją rozpalenie podpałki gwarantuje przygotowanie nie tylko smacznych, ale również zdrowych potraw.

#3 Dużego płomienia wystrzegaj się jak ognia!